Our properties in Montenegro

Entext ponuda nekretnina

Da li razmišljali o kupovini stana na teritoriji Crne Gore? Na pravom ste mjestu!

Entext nekretnine

Entext nekretnine

Na pravom ste mjestu za kupovinu stana na teritoriji Crne Gore.

Na ovom sajtu ćete u svakom trenutku moći da pronađete sve odgovore u vezi sa kupovinom, zakupom ili zamjenom stanova, kuća, vikendica, kao i odabirom placa na teritoriji Crne Gore.
Porto Montenegro, Atlas Capital Centar, Hotel Splendid, Apart hotel Tre Canne, Hotel Hilton, Luštica Bay znak su prepoznavanja naše kompanije kao pouzdanog partnera za vodeće građevinske projekte u Crnoj Gori.
Za svačiji ukus i potrebe od Podgorice, Cetinja, Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, do Nikšića, Žabljaka, Kolašina, Berana, zatim Bara i Ulcinja, trudimo se da pronađemo najbolju lokaciju i sklopimo saradnju za izgradnju porodičnog gnijezda.

Read more
Naša nova zgrada na Zabjelu

Moderna arhitektura i kvalitetna gradnja

Niz uspješne gradnje nastavlja se objektom mješovite namjene. Pored standardnih struktura stambenih jedinica u vidu g, 1, 2, 3, objekat poseduje i poslovne prostore locirane na prizemlju, pri čemu je ulaz odvojen od ulaza predviđenog za stambeni blok. Princip gradnje baziran na sigurnosti i kvalitetu, praćenih estetskim doživljajem primenjen je i ovog puta. 15 stambenih jedinica sa 16 garažnih mesta i 4 parking prostora ispred objekta, uokvireni uređenom zelenom površinom zajedno čine skladnu cjelinu.

Najnoviji oglasi

Dalmatinska Homes II Podgorica

115.52 m2

2.730,00 €

Plac u Donjoj Gorici

3876 m2

485.500,00 €

PODGROICA, Zagorič, dvosoban stan

72.2 m2

1.550,00 €/m2

Šta radimo

Gradnja stambenih i poslovnih objekata

Porto Montenegro, Atlas Capital Centar, Hotel Splendid, Apart hotel Tre Canne, Hotel Hilton, Luštica Bay i drugi su prepoznali naš kvalitet.

Prodaja i ugradnja enterijera i eksterija

Zastupnici smo kompanija koje u svijetu keramike, podnih obloga, sanitarija, opreme i namještaja za kupatila važe kao sinonim za kvalitet.

Siguran partner u svakom poslu

Više od 25 godina uspješnog poslovanja i 120 zaposlenih u našoj grupaciji su garant sigurnosti i uspješnog završetka posla kojeg dogovorimo.

Vrhunska oprema i najbolje cijene

Entext je prepoznat u Crnoj Gori kao neko ko prodaje najbolji kupatilski namještaj, keramiku, galanteriju i sve to ugrađujemo i u stanove koje prodajemo.

Prodaja i zakup nekretnina u Crnoj Gori

Prodajemo i dajemo u zakup stanove, kuće i poslovne prostore na najboljim lokacijama u Tivtu, Budvi, Ulcinju i Podgorici.

Projektovanje i dizajn enterijera i eksterijera

Naši dizajneri, arhitekte i građevinski injženjeri mogu da odgovore svakom vašem zahtjevu rukovodeći se aktuelnim trendovima i poštujući standarde.